Novi Sad
03.06.2014.
05:36 > 05:39
Delegacija rukovodstva i Skupštine FK Vojvodina izabrana na sednici 16. maja preuzela je juče ključ od klupske zgrade u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku.
  • shone

    03.06.2014 11:38
    Skup debila.Veliki novosadjani Gajic i Dubroja,i Hadzi,decko bez ikakve reference za zivot,osim sto je unuk! Smesni ste.
  • Darko

    03.06.2014 11:09
    Nepoznanice
    Jedino merodavno je da se u TV duelu izjasne obe strane kako žele da od Vojvodine naprave normalan klub za koji cemo ako nista drugo navijati ili sa mirom puštati decu na utakmice.
    Nenormalno je da je aktivni učesnik jedne strane generalni direktor Dnevnika a da nas onda taj list "objektivno "informiše o dešavanjima.
    Ovako sve liči na puki interes gomile grebatora.
  • vreme

    03.06.2014 10:29
    je za nas
    a sad malo novosadjani o Novom Sadu i Voshi!
  • Grobar

    03.06.2014 08:40
    E pa jebi ga sad...
    Vama ne valja ni kad vam udje ni kad vam izadje??

    Salajčaninu - Mićo Vranješ i Mladen Jovanić imaju titule "Istaknuti sportski radnik" kao i pok. Predsenkik Bata, samo što se ne bave kriminalom..

    Conte - Nermoj dvared kasti! Znaš kad je gotovo sa Batom? Kad mesto one njegove mafijaške slike na stadionu bude slika pok. g.Vujadina Boškova! A ne da stoji na uličnoj strani tribine i da ga "Cigani" i "Grobari" zapišavaju kad god prodju pored stadiona, a prolaze!!!
  • conte

    03.06.2014 07:08
    Ovim je i zvanično završena era Butorovića u Vojvodini, konačno. Neka nam je sa srećom.
  • Salajčanin

    03.06.2014 07:08
    Bagra tamo, bagra amo
    Sve je to ista bagra. Tamo onaj nesrećni Pavlović, koji je bio u istražnom zatvoru i protiv koga se još vodi postupak, a ovamo Gajić i Matijević, koji su isto osetili memlu zatvorske ćelije.
    Nije mi samo jasno čime se kvalifikovao Mladen Jovanić, otac rezervnog golmana Milana Jovanića, pa da i on sedi za onim velikim konferencijskim stolom naše Voše. Verovatno je ljut što mu je sin rezerva, pa vrši pritisak.
    A tek Mićo Vranješ, produžena ruka i rezervna varijanta menadžerskih agencija!?
    I sve to pokriva Kosta Hadži, po zanimanju unuk starijeg imenjaka i osnivača Voše. Nije ni to naša Vojvodina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna